Laerskool Koedoeskop ook by Area-byeenkoms

Linmarie Ras behaal die volgende plekke met haar deelname aan die Area byeenkoms: ‘n Eersteplek vir Dogters O/11 in die 70m Hekkies met ‘n tyd van 15.4 sekondes, ‘n eersteplek vir Dogters O/11 Hoogspring met 1,23m en ‘n eersteplek vir Dogters O/11 Verspring met ‘n afstand van 3,72m.

THABAZIMBI – Laerskool Koedoeskop het ook aan die Area-byeenkoms deelgeneem wat deur Laerskool Thabazimbi op Saterdag 12 Februarie aangebied was.

Ses atlete is ook verkies vir die Streeksbyeenkoms wat eerskomende Saterdag gehou word te Warmbad.

Die volgende atlete sal ook tydens die Streeksbyeenkoms deelneem. Coreen Robbertse behaal ‘n derdeplek Dogters O/10 hekkies, Rensia Ehlers behaal ‘n derdeplek vir hoogspring en verspring en JT Cronjé behaal ‘n derdeplek vir Seuns gewigstoot O/10.