Thabazimbi Ysterertsmyn bedank borge van Vrouedag

Thabazimbi Ysterertsmyn het hul dank betuig aan al die borge en donateurs wat die dag vir hulle moontlik gemaak het:
Kumba Resources; Medhof Apteek; AB Labour Services; Mike Groenewald; Avroy Shlain; MMT Metals; Barlows; P & C Associated Engineering; Blue Chip Lubricants; Pick a Pay; Bonec; Quatcon; Bosveld Auto Spares; Robbies; Connectix; Rotary Hydraulic; Dave Bothma; Royal Foods; Diesel Electric; Salon Pro Style; Dust-a-Side; Spur; Edgars; Tania’s House of Flowers; El Shaddai boekwinkel; TC Mining; Europart; Thaba Spar; Fashion Express; Tirol Kwekery; Hardekool Gastehuis; Total; Habitat Interiors; Trite; Ipelegeng Spar; Van’s Décor; Khaki Gallery; Vliegepoort Drankwinkel; Konstructica; Wimpy; Kukama Lodge; La Casa Bella Donna; Makutu Farms; Wilbar Motors; Madame et Monsieur; Iemas; Marina Steyn; Dalien’s Sugar Fantasy; Sterna Interior Design & Materials en Rey van Staden.
Die Organisasie Komitee bedank alle bogenoemde borge vir hul ondersteuning.