‘n Eerste vir Dwaalboom

Op die foto van links agter :JP Geldenhuys (deelname), Chanté Nell (1ste Kata; 3de Kumite), Donovan Will (afrigter), Monja Geldenhuys (2de Kata; 2de Kumite), Erich Drawe (span kompetisie afrigter) en Francois Stemmet (3de Kata; 2de Kumite; 1ste span Kumite). Links voor: Mikayla Nell (deelname), Fransumé Prins (3de Kumite), Elri Herholdt (1ste Kata; 2de Kumite), Reece Booys (3de Kata) en Nathan Mushonga (deelname).
Op die foto van links agter :JP Geldenhuys (deelname), Chanté Nell (1ste Kata; 3de Kumite), Donovan Will (afrigter), Monja Geldenhuys (2de Kata; 2de Kumite), Erich Drawe (span kompetisie afrigter) en Francois Stemmet (3de Kata; 2de Kumite; 1ste span Kumite). Links voor: Mikayla Nell (deelname), Fransumé Prins (3de Kumite), Elri Herholdt (1ste Kata; 2de Kumite), Reece Booys (3de Kata) en Nathan Mushonga (deelname).

DWAALBOOM – Dwaalboom Kofukan karate klub het op 12 Maart 2016 vir die eerste keer die Bosveld platinum alle style karate uitdaging aangebied te die PPC Ontspannings klubsaal, Dwaalboom. Sestig karateka, junior en senior, van Dwaalboom, Rustenburg en Brits het aan die uitdaging deelgeneem. Tien karateka van die Dwaalboom Kofukan karate klub, onder leiding van Sensei Donovan Will het vir deelname ingeskryf en is die volgende medaljes deur hulle verower: (Kata – vorm en Kumite – geveg)