Skaak Suid-Afrika sien Nia raak

Nia speel vir die Noord Wes Bojanala Skaakunie waar sy vir die 3e jaar aangewys is as die Junior skaakdogter van die jaar vir die Bojanala Skaakunie vir 2015.
Nia speel vir die Noord Wes Bojanala Skaakunie waar sy vir die 3e jaar aangewys is as die Junior skaakdogter van die jaar vir die Bojanala Skaakunie vir 2015.

Nia Naudé van Laerskool Koedoeskop se skaakprestasie plaas haar onder die Top-20 dogters vir die ouderdmsgroep o/10 in Suid-Afrika. Met hierdie prestasie het Nia gekwalifiseer om van 20-26 Maart 2016 in Bloemfontein te gaan deelneem aan die geslote Suid-Afrikaanse Junior Skaakkampioenskappe. Hierdie Top-20 spelers ding mee vir die eerste drie plekke, om sodoende hulle Protea/SA klere te ontvang. Nia behaal hierdie prestasie deur harde werk, deursettingsvermoë en haar liefde vir skaak. Op so ‘n jong ouderdom is haar gradering reeds 866.