L/S Krieket Streekstoernooi

Gerhard le Roux is gekies vir die Limpopo 0/11 Provinsiale span en gaan 10-14 Desember in Durban deelneem aan die Provinsiale toernooi.
Gerhard le Roux is gekies vir die Limpopo 0/11 Provinsiale span en gaan 10-14 Desember in Durban deelneem aan die Provinsiale toernooi.
Op die foto vlnr: Morné Pistorius, Douw van der Walt, Gerhard le Roux en Ruan Stander. Agter is hul afrigter Michael Karemaker, mnr Karemaker (van Laerskool Thabazimbi) was ook gekies om as afrigter op te tree vir die streekspan. Afwesig: Franco de Klerk.
Op die foto vlnr: Morné Pistorius, Douw van der Walt, Gerhard le Roux en Ruan Stander. Agter is hul afrigter Michael Karemaker, mnr Karemaker (van Laerskool Thabazimbi) was ook gekies om as afrigter op te tree vir die streekspan. Afwesig: Franco de Klerk.

TZANEEN – Vyf leerlinge van Laerskool Thabazimbi was gekies om deel te neem aan die Streekstoernooi te Tzaneen die afgelope naweek van 2-4 Oktober. Die span het hul goed van hul taak gekwyt en die toernooi gewen, waar hulle teen Letaba- en Pietersburg streek meegeding het.
Hul wen die streekspan B met 107 lopies, wen vir Letaba streek met drie lopies en wen die Pietersburg streek met twee paaltjies. Douw van der Walt was ook gekies as “Man of the match” in die Letaba wedstryd.