Serengeti migrasie safari 2010

Is u lief vir die Afrika-bos? Wou u nog altyd die wêreldberoemde Serengeti besoek en die ongelooflike skouspel van die migrasie van die miljoene blouwildebeeste en die roofdiere wat op hulle jag maak, beleef? Wou u nog altyd die groot vyf in die onbeskryflike Ngorongoro-krater in die oë kyk? Hier is u kans!
Toer van 28 Maart tot 4 April 2010 vir agt dae na Manyara (met sy leeus wat lief is vir boomklim!), Serengeti met die migrasie en die Ngorongoro-krater vir die belewenis van ‘n leeftyd! Ds. Malan van Rhyn tree as toerleier op. Benewens die verskeie toere wat hy al na Turkye en Griekeland gereël het, is hierdie sy vierde toer na die Serengeti-Masai Mara ekosisteem in Tanzanië en Kenia.
Hy sê: “Ons vlieg na Arusha, reis in 4×4 voertuie met opslaandakke (om beter te kan sien, my kind!) en professionele gidse en bly in luukse lodges, alle etes en toegangsgelde ingesluit. Seagull Toere van Linde van Niekerk tref al die reëlings professioneel.” (Sien hulle webwerf by www.seagulltoere.co.za).
Die koste van die toer (teen ‘n wisselkoers van R8 vir ? US Dollar) is ongeveer R 18 000 pp.
As u belangstel in meer inligting en ‘n volledige reisprogram, kontak ds. Malan by 082 858 0538 of mvanrhyn@telkomsa.net.