Laerskool Thabazimbi Krieket

Die 0/10 Krieketspan van Laerskool Thabazimbi het as Ligawenners uit die stryd getree, nadat hulle op 8 September 2009 hulle laaste wedstryd hier op hulle tuisveld gespeel het. Hulle het daarin geslaag om Laerskool Warmbad in ‘n naelbyter te klop. Die span het ook met Krugerpark afgereken deur met 6 paaltjies te wen. Die uitblinkers met die kolf was: Zander Azar, Francois Buys, Francois Cilliers en Wilhelm Pistorius. Cobus Coetzee het die wenpunte aangeteken. Met die boulwerk was Francois Buys, Zander Azar, Willem vd Merwe en Wilhelm Pistorius uitblinkers. Op die foto is die O/10 krieketspelers agter vlnr: Wilhelm Pistorius, Adriaan Koekemoer en Francois Cilliers. Middel vlnr: Quiton Sadler, Kobus Coetzee, Heinrich Hermann, Michael van der Linde en Dawie de Jager. Voor vlnr: Willem vd Merwe, Francois Buys, Zander Azar en Dylan Hayes.