Cell C kuier in Thaba

Len and Joenine Vorster from Cell C will be visiting Thabazimbi to assist all new and existing clients with Cell C related enquiries. Visit them at Thaba SuperSpar from 23 – 25 February.

THABAZIMBI – Twee Cell C takke, Brits en Rustenburg, beoog om hul kliënte in hul tuisdorpe te besoek.

Aangesien Cell C nog nie ‘n tak in die groter Thabazimbi/Northam area het nie, beoog hulle om vanaf 23 tot 25 Februarie ‘n buite-stalletjie by Thaba SuperSpar te hê waar Len en Joenine Vorster alle bestaande en nuwe kliënte behulpsaam kan wees met rekening navrae, simkaart omruilings, herstelwerk, navrae en natuurlik nuwe kontrakte en opgraderings.

Please visit us at our stall for assistance in all enquiries regarding account queries, sim swaps, new lines and renewals. We will be visiting the area on a regular basis to assist our new and existing clients. Len and Joenine Vorster are from the Brits and Rustenburg stores and will be at the Thaba SuperSpar from 23 – 25 to assist clients. Please feel free to contact them on 074 907 5798 or 074 534 5214. Kindly read the advertisement in this edition for Cell C’s latest specials.