Huttefees op Thabazimbi

THABAZIMBI – Die langnaweek van 24 tot 27 September hou Thabazimbi Huttefees by die skougronde. Drie van die plaaslike geestelike leiers het betrokke geraak by hierdie opwindende fees wat vir die eerste keer hier plaasvind en ‘n program is saamgestel. Die verrigtinge neem op Donderdag middag 24 September om 15:00 ‘n aanvang en op die program vir die aand is lekker saam sing om die kampvuur. Elke oggend vanaf die 25ste is daar ‘n dagbreek biduur wat om 06:00 plaasvind. Pastoor Stephen Enslin, Danie Breedt en Billy Pring gaan dit om die beurt waarneem. Daar gaan heeldag saam gekuier word met heelwat vermaak vir oud en jonk. Onder andere is daar Oupa en Ouma Boeresport sowel as gesinne teen mekaar. Tussendeur is daar Gospel sangers soos Debbie Viljoen, Eddie Botes, Janet van Wyk, Ronnie Payne en Tanya Botha Stauss wat nie net gaan sing nie, maar ook ‘n spreekbeurt gaan hê.
Vir meer inligting rakende die volledige program kan Danie Breedt geskakel word by 076 779 3084 of Marie Earle by 073 820 0736.