Wil jy Kripto- en Bitcoin by jou beleggingpakket insluit?

Belegging in ’n verskeidenheid van kripto-geldeenhede verminder jou risiko en verbeter die kanse dat jou belegging wel sal groei. Die kripto-mark verander voortdurend. Revix sorg dat jy nie vergeet word nie en herbalanseer elke maand jou Bondels outomaties. Revix-Bondels is die S&P 500 van kripto waardeur jy jou portefeulje regoor die top-kriptobeleggings teen lae koste kan versprei deur ’n paar klikke met jou muis.

Revix sorg vir kommervrye beleggings en bied u ’n familie van beleggingsprodukte insluitend gefraktiseerde goudstaaf items, drie gediversiëerde kripto Bondels, Bitcoin, Ethereum and die USD stabiele geldstuk. As jy verniet registreer met die skakel hieronder, en ‘n belegging maak van tenminste R500, sal Revix R200 in jou Revix rekening deponeer!

Begin vandag! Registreer verniet! Volg net die skakel

https://app.revix.com/register?promoCode=JC210RZTLG