Ons lesers skryf – Beskuldigings voor Feite

As my hond wegraak, hoop ek iemand wat omgee sal hom optel en versorg. Dis presies wat ons gedoen het met jou hond. Die arme dier was in so slegte toestand dat ons haar veearts toe gevat het. Sy was bang vir almal en alles, wou nie eet nie, gaan lê plat as mens naby kom en het erg aan haar ore gekrap. Om nie eers van die stukkende plekke te praat nie…. By die veearts het ons bloedtoetse, vel skrape en oor toetse laat doen, net om uit te vind wat fout is. Na alle onkostes wat aangegaan is en ‘n week later, kom jy by ons huis aan en beskuldig ons van diefstal! Ons het blykbaar jou hond uit jou erf gesteel. As ek jou hond wou steel, steel ek al vier en nie net een nie….

Dit nadat ek op vele voorvalle jou honde aan jou terug besorg het, wanneer hulle in parkeer terreine rondhardloop of in die strate rondloop. Want hekke word mos oop gelos en jy kyk nie waar jou honde is nie. Al wat ons nou van jou vra, is dat jy die onkostes aan ons terug betaal, dit is mos immers jou hond. As ons geweet het dis jou hond, sou ons haar aan jou terug besorg het, soos ek al voorheen gedoen het. Maar so vind ons ook nou uit in watter omstandighede jou honde leef en geteel word. Hulle is mos net daar vir geld, nie liefde, aandag of sorg nie…. Maak goed seker van jou feite voor jy beskuldigings rond gooi. Ons hoop jy sorg nou goed vir haar, want in ons huis was sy soos ‘n koningin behandel.

Noenoe ons mis jou!

Chris en Sue-Marie