Oud leerling van Bosveld Akademie presteer

Gerda Goosen oud leerling van Bosveld Akademie het 2015 aan die CVO skool Potgieterswrus gematrikuleer en 6 onderskeidings behaal.
Gerda Goosen oud leerling van Bosveld Akademie het 2015 aan die CVO skool Potgieterswrus gematrikuleer en 6 onderskeidings behaal.

Gerda Goosen oud leerling van Bosveld Akademie Privaatskool, het aan die CVO skool Potgietersrus gematrikuleer (IEB kurrikulum) aan die einde van 2015. Gerda het geslaag met 6 onderskeidings en 2 B simbole. Sy was ook by die jaarlikse Glansgeleentheid van die BCVO in Pretoria, op 8 Januarie 2016, aangewys as vakpresteerder van al 6 hierdie vakke: Wiskunde, Wetenskap-Fisies, Engels, Besigheidstudies, Ekonomie en Christelike Lewensoriëntering en het ‘n algemene eerste plek in die BCVO verwerf vir die presteerder van die jaar vir 2015. Sy was ook in die boonste 1% van die IEB, landswyd vir Engels en Christelike Lewensoriëntering.