Laerskool Thabazimbi 2016 Leiers

02-LS TBZ leiers groep
Die name is voor vlnr: Hendré Wolmarans, Jan-Harm du Toit, Ruan Stander, Marinus Viljoen, Douw v.d. Walt, Anke van Deventer,Inneke Mulder, Mariska Coetzee, Nikita Uys en Emma Stow. Middel: Hennie Naude, Janré van Buuren, Ruben Viljoen,Renier Grobler, Morné Pistorius, Areané Pretorius, Megan Myburgh, Leandri v.d. Merwe, Rego Motlhabane en Amorie Lottering. Agter: Morné v.d. Berg, Derick Joubert, Vihan Wentzel, I.G. Taljaard, Juan’Rich du Preez, Mienke Engelbrecht, Karla Coetzee, Charné v.d. Berg, Quinelle Blaauw en Jumé Bester. Inlas: Die enkel foto is Keanu van Niekerk wat nou laaste verkies is omdat Janré van Buuren verhuis.

Marisca Coetzee Onderhoofmeisie
Marisca Coetzee Onderhoofmeisie
Quinelle Blaauw Onderhoofmeisie
Quinelle Blaauw Onderhoofmeisie
Emma Stow Hoofmeisie
Emma Stow Hoofmeisie
Marinus Viljoen  Onderhoofseun
Marinus Viljoen Onderhoofseun
Vihan Wentzel Hoofseun
Vihan Wentzel Hoofseun
Juan'rich du Preez Onderhoofseun
Juan’rich du Preez Onderhoofseun