Laerskool Thabazimbi Top 10

Die volgende leerders vanaf gr 4 – 7 het ‘n gemiddeld van 85% of meer in die afgelope eksamen behaal. Baie geluk julle dit is ‘n pragtige prestasie.

Op die foto is die Graad 7 groep vlnr voor:	Kobus Marais, Petra Keyser, Charlize Oberholzer, Dané Coetzee en Lebo Moloi. Middel:	Daniël Lamprecht, Z.W. Pienaar, Stiaan Joubert, William Niemand en Jannicka Coetzee. Agter: Willie Potgieter, Anrich Basson, Ruvé Blaauw, Wentzel Pauw, Kayla v.d. Merwe en Daniël van Zyl.
Op die foto is die Graad 7 groep vlnr voor: Kobus Marais, Petra Keyser, Charlize Oberholzer, Dané Coetzee en Lebo Moloi. Middel: Daniël Lamprecht, Z.W. Pienaar, Stiaan Joubert, William Niemand en Jannicka Coetzee. Agter: Willie Potgieter, Anrich Basson, Ruvé Blaauw, Wentzel Pauw, Kayla v.d. Merwe en Daniël van Zyl.
Op die foto voor is die Graad 6 leerlinge vlnr: Jan-Harm du Toit, Mariska Coetzee, Karla Coetzee, Inneke Mulder en Pako Motshwane. Eerste ry: Nikita Uys, Anke van Deventer, Jumé Bester, Quinelle Blaauw en Leandri v.d. Merwe. Tweede ry: Douw v.d. Walt, Johan Barkhuizen, Emma Stow, Areané Pretorius, Charné v.d. Berg,  Renier Grobler en (INLAS) Enhle Gumedi. Agter: Mienke Englebrecht, Ruben Viljoen en Ellen Swart
Op die foto voor is die Graad 6 leerlinge vlnr: Jan-Harm du Toit, Mariska Coetzee, Karla Coetzee, Inneke Mulder en Pako Motshwane. Eerste ry: Nikita Uys, Anke van Deventer, Jumé Bester, Quinelle Blaauw en Leandri v.d. Merwe. Tweede ry: Douw v.d. Walt, Johan Barkhuizen, Emma Stow, Areané Pretorius, Charné v.d. Berg, Renier Grobler en (INLAS) Enhle Gumedi. Agter: Mienke Englebrecht, Ruben Viljoen en Ellen Swart
Op die foto staan die Graad 5 leerlinge, voor vlnr: Recia Beukes, Michayla Els en Nathan Bester. Middel: Jan Gunther Marais, Kruger van Zyl en S.J. Van der Linde. Agter: Jahné Coetzer, Kaylin Denton en Dean Leppan. Afwesig: Reané Coetzee en Suzaan Smit.
Op die foto staan die Graad 5 leerlinge, voor vlnr: Recia Beukes, Michayla Els en Nathan Bester. Middel: Jan Gunther Marais, Kruger van Zyl en S.J. Van der Linde. Agter: Jahné Coetzer, Kaylin Denton en Dean Leppan. Afwesig: Reané Coetzee en Suzaan Smit.
Op die foto voor staan die Graad 4 groep vlnr: Helena Marais, Jacques Kotze,  Zanelle Lottering, Ditebogo Masege, Marvey Hlogi en Amy-Leigh Pretorius. Eerste ry:  Mirriam Michael, Masingita Hlungwane, Marisan van Buuren, Sumarié Marais, Petra Viljoen, Marisa Meyer en Ofentse Rakoo. Tweede ry: Owen Myburgh, Lené Lategan, Izandri Joubert, Mieké Smit, Anchené Pretorius, Ané Viljoen en Suzaan Posthumus. Agter: Chrisjan Bornmann, Chenell Fouché en Marilise Visser
Op die foto voor staan die Graad 4 groep vlnr: Helena Marais, Jacques Kotze, Zanelle Lottering, Ditebogo Masege, Marvey Hlogi en Amy-Leigh Pretorius. Eerste ry: Mirriam Michael, Masingita Hlungwane, Marisan van Buuren, Sumarié Marais, Petra Viljoen, Marisa Meyer en Ofentse Rakoo. Tweede ry: Owen Myburgh, Lené Lategan, Izandri Joubert, Mieké Smit, Anchené Pretorius, Ané Viljoen en Suzaan Posthumus. Agter: Chrisjan Bornmann, Chenell Fouché en Marilise Visser