Nuwe SR vir 2016 aangekondig HFM

Baie geluk aan die nuwe SENIOR RAAD (SR) vir 2015/2016 wat Vrydag 07/08/2015 aangekondig is in alfabetiese volgorde: Azar Zander, Boy Kenneth, Buitendag Anja, Buys Francois, De Castro Melissa, De Villiers Hengert, Dreyer Nadine, Du Plessis Anneke, Du Plessis Marlize, Eckard Mari-Lu, Green Stoney, Hayes Mary-Louise, Jordaan Awie, Jordaan Henno, Kgotlhang Andrew, Kock Xavier, Muller Itachka, Rall Tatianna, Smit Mollie, Steenkamp Shaun, Strauss Chrizaan, Van Der Linde Michael, Van Der Merwe CJ, Van Deventer Louis, Van Wyk Basie en Vink Righard.
Baie geluk aan die nuwe SENIOR RAAD (SR) vir 2015/2016 wat Vrydag 07/08/2015 aangekondig is in alfabetiese volgorde: Azar Zander, Boy Kenneth, Buitendag Anja, Buys Francois, De Castro Melissa, De Villiers Hengert, Dreyer Nadine, Du Plessis Anneke, Du Plessis Marlize, Eckard Mari-Lu, Green Stoney, Hayes Mary-Louise, Jordaan Awie, Jordaan Henno, Kgotlhang Andrew, Kock Xavier, Muller Itachka, Rall Tatianna, Smit Mollie, Steenkamp Shaun, Strauss Chrizaan, Van Der Linde Michael, Van Der Merwe CJ, Van Deventer Louis, Van Wyk Basie en Vink Righard.