Skyfskiet deelnemers/wenners

Op die foto agter (VAN REGS NA LINKS): Maritz van Biljon, Johan de Beer, André le Roux, Nicolette Liebenberg, Burkie Murray, Johan Liebenberg (snr), Herman Meyer, Stefan Swift, Leon Janse van Vuuren, Louwrens Kidson en Desré Pretorius. Middel (VAN REGS NA LINKS): Francoise Eveson, Nicole Maree, Muchane van Biljon, Johan Liebenberg (Jnr), Wynand de Kock, JP Olivier, Ricoh Olivier, Coenie Olivier en Paul Bruynis. Voor (VAN REGS NA LINKS): Christo Liebenberg, Dillan du Plessis, Chantelle Meyer, Sonja Kruger, Francoise Malan en Kyle de Beer.
Op die foto agter (VAN REGS NA LINKS): Maritz van Biljon, Johan de Beer, André le Roux, Nicolette Liebenberg, Burkie Murray, Johan Liebenberg (snr), Herman Meyer, Stefan Swift, Leon Janse van Vuuren, Louwrens Kidson en Desré Pretorius. Middel (VAN REGS NA LINKS): Francoise Eveson, Nicole Maree, Muchane van Biljon, Johan Liebenberg (Jnr), Wynand de Kock, JP Olivier, Ricoh Olivier, Coenie Olivier en Paul Bruynis. Voor (VAN REGS NA LINKS): Christo Liebenberg, Dillan du Plessis, Chantelle Meyer, Sonja Kruger, Francoise Malan en Kyle de Beer.
Op die foto is die dag se wenners vlnr: Johan de Beer (BUCO Borg), Wynand de Kock (Kleiduif skiet wenner), Louwrens Kison (Haelgeweer pomp aksie wenner en die teorie eksamen) en Sonja Kruger (aanhouer wen wenner).
Op die foto is die dag se wenners vlnr: Johan de Beer (BUCO Borg), Wynand de Kock (Kleiduif skiet wenner), Louwrens Kison (Haelgeweer pomp aksie wenner en die teorie eksamen) en Sonja Kruger (aanhouer wen wenner).