Laerskool Thabazimbi Leier vir 2015

Op die foto is die 2015 leier seunsgroep van Laerskool Thabazimbi vir  2015. Agter vlnr: Willie Potgieter, Anrich Basson, Daniël v. Zyl, William Niemand en Wentzel Pauw. Middel: Z.W. Pienaar, Cobus Marais, Daniël Lamprecht, Stiaan Joubert en Eduard Bischoff. Voor: Henko v.d. Linde, Daniël Michaels, Craig Erasmus, J.D. Jordaan en Jaco Erasmus.
Op die foto is die 2015 leier seunsgroep van Laerskool Thabazimbi vir 2015. Agter vlnr: Willie Potgieter, Anrich Basson, Daniël v. Zyl, William Niemand en Wentzel Pauw. Middel: Z.W. Pienaar, Cobus Marais, Daniël Lamprecht, Stiaan Joubert en Eduard Bischoff. Voor: Henko v.d. Linde, Daniël Michaels, Craig Erasmus, J.D. Jordaan en Jaco Erasmus.
Op die foto is die dogters leier groep van 2015 van Laerskool Thabazimbi. Agter vlnr:Kayla v.d. Merwe, Ruvé Blaauw, Megan De Aguiar, Stellie Jacobs en Dané Coetzee. Middel: Elsje Hinsbeeck, Lina Jacobs, Hermien Potgieter, Michelle de Jesus en Jannicka Coetzee. Voor: Suné de Waal, Rykie Combrink, Petra Keyser, Charlise Oberholzer en Kelebogile Mothlabi.
Op die foto is die dogters leier groep van 2015 van Laerskool Thabazimbi. Agter vlnr:Kayla v.d. Merwe, Ruvé Blaauw, Megan De Aguiar, Stellie Jacobs en Dané
Coetzee. Middel: Elsje Hinsbeeck, Lina Jacobs, Hermien Potgieter, Michelle de Jesus en Jannicka Coetzee. Voor: Suné de Waal, Rykie Combrink, Petra Keyser, Charlise Oberholzer en Kelebogile Mothlabi.