L/S Thabazimbi spesiale toekennings

Die Graad 7 presteerders was voor vlnr: Petrus Marais, Jo-Lize Butler, Gerdie du Plessis, Elize-Marie Coetzee en Anthony Opperman. Middel: Charlize van Niekerk, Ansu Barkhuizen, Lara Coetzee en Daneel Jacobs. Agter: Teswell Cloete, Tjaart Pelser, Erich Wende, Janco Blignaut, Miné Lategan en Diaan Coetzee.
Die Graad 7 presteerders was voor vlnr: Petrus Marais, Jo-Lize Butler, Gerdie du Plessis, Elize-Marie Coetzee en Anthony Opperman. Middel: Charlize van Niekerk, Ansu Barkhuizen, Lara Coetzee en Daneel Jacobs. Agter: Teswell Cloete, Tjaart Pelser, Erich Wende, Janco Blignaut, Miné Lategan en Diaan Coetzee.
Die Graad 6 presteerders was voor vlnr: Matshidiso Mashangu, JD Jordaan, Kelebogile Mothlabi, Petra Keyser, Cobus Marais, Stiaan Joubert en Jay-dee Richards. Middel: Lebo Moloi, Lerato Moleki, Caronay Fouché, ZW Pienaar, Daniël Lamprecht, Hermien Potgieter, Michelle de Jesus en Elsje Hinsbeeck. Agter: Jannicka Coetzee, Kayla van der Merwe, Ruvé Blaauw, Dané Coetzee, Daniël van Zyl, Willie Potgieter, Anrich Basson en Wentzel Pauw.
Die Graad 6 presteerders was voor vlnr: Matshidiso Mashangu, JD Jordaan, Kelebogile Mothlabi, Petra Keyser, Cobus Marais, Stiaan Joubert en Jay-dee Richards. Middel: Lebo Moloi, Lerato Moleki, Caronay Fouché, ZW Pienaar, Daniël Lamprecht, Hermien Potgieter, Michelle de Jesus en Elsje Hinsbeeck. Agter: Jannicka Coetzee, Kayla van der Merwe, Ruvé Blaauw, Dané Coetzee, Daniël van Zyl, Willie Potgieter, Anrich Basson en Wentzel Pauw.
Die Graad 5 presteerders was voor vlnr: Ruan Stander, Heinrich Wende, Quinelle Blaauw, Juanesca Joubert en Karla Coetzee. Middel: Jan-Harm du Toit, Emma Stow, Marisca Coetzee, Jumé Bester en Anke van Deventer. Agter: Ruben Viljoen, Ellen Swart, Areané Pretorius en Renier Grobler.
Die Graad 5 presteerders was voor vlnr: Ruan Stander, Heinrich Wende, Quinelle Blaauw, Juanesca Joubert en Karla Coetzee. Middel: Jan-Harm du Toit, Emma Stow, Marisca Coetzee, Jumé Bester en Anke van Deventer. Agter: Ruben Viljoen, Ellen Swart, Areané Pretorius en Renier Grobler.
Die Graad 4 presteerders was voor vlnr: Kariné Kotze, Michayla Els, Carla du Plessis, Chalee Barkenhuizen, Janesse Molapisis, Kopano Mabitsela en Thuli Thombeni. Middel: SJ van der Linde, Reané Coetzee, Jahné Coetzer, Dineo Mjodi, Gaositwe Bodiba en Suzaan Smit. Agter: Kaylin Denton, Tristan Brits, HJ Janse van Rensburg, Jan-Gunther Marais, Kruger van Zyl en Danie Momberg. Afwesig: Sabrina Texeiral Ferreira en Selinah Mampebane.
Die Graad 4 presteerders was voor vlnr: Kariné Kotze, Michayla Els, Carla du Plessis, Chalee Barkenhuizen, Janesse Molapisis, Kopano Mabitsela en Thuli Thombeni. Middel: SJ van der Linde, Reané Coetzee, Jahné Coetzer, Dineo Mjodi, Gaositwe Bodiba en Suzaan Smit. Agter: Kaylin Denton, Tristan Brits, HJ Janse van Rensburg, Jan-Gunther Marais, Kruger van Zyl en Danie Momberg. Afwesig: Sabrina Texeiral Ferreira en Selinah Mampebane.

Laerskool Thabazimbi het spesiale toekennings aan hul akademiese presteerders gemaak. Al die leerders van Graa4 tot Graad 7, wat 85% en meer gemiddeld op hulle rapport vir die derde kwartaal gekry het, ontvang elkeen ‘n akademiese balkie.