Laerskool Koedoeskop Krieket deur na finaal

KOEDOESKOP – Laerskool Koedoeskop se o/13 krieket-span het Donderdag 16 Oktober deelgeneem aan die semi-finale van Kleinskole liga. Laerskool Koedoeskop het die wedstryd gewen teen Mariepskop en vorder na die finale wat te Pietersburg plaasvind.
Twee uitmuntende prestasies is ook opgelewer waar twee seuns, JT Cronje en Luan Botha, elkeen ‘n 100-tal aangeteken het.

Laerskool Koedoeskop se o/13 Krieketspan wat deur is na die finaal. Hulle is agter: Anema Denton, JB du Toit, Dirco Slabbert, JT Cronje en Luan Bota. Middel: De Wet Viljoen, Ruben Janse van Vuuren, Stephan Breet, Herman Gough en Scott Denton. Voor: Carlu Vos, Gustav Grobler en Henco Cronje
Laerskool Koedoeskop se o/13 Krieketspan wat deur is na die finaal. Hulle is agter: Anema Denton, JB du Toit, Dirco Slabbert, JT Cronje en Luan Bota. Middel: De Wet Viljoen, Ruben Janse van Vuuren, Stephan Breet, Herman Gough en Scott Denton. Voor: Carlu Vos, Gustav Grobler en Henco Cronje
JT Cronje en Luan Botha wat elk 100 talle behaal het tydens die wedstryd teen Mariepskop.
JT Cronje en Luan Botha wat elk 100 talle behaal het tydens die wedstryd teen Mariepskop.