Penguins swem laat die water spat

Die drie leerlinge van die Penguin swemskool wat goed gevaar het tydens die klein provinsie gala, 23 Augustus staan vlnr: Anmarie Schutte(Frikkie Meyer), Wilmien Schutte (Van Wykskraal) en Elize Botha(Frikkie Meyer).
Die drie leerlinge van die Penguin swemskool wat goed gevaar het tydens die klein provinsie gala, 23 Augustus staan vlnr: Anmarie Schutte(Frikkie Meyer), Wilmien Schutte (Van Wykskraal) en Elize Botha(Frikkie Meyer).

BEDFORDVIEW – Drie van Penguins swemklub se swemmers is gekies om Limpopo te gaan verteenwoordig by die “Interprovincial Small Province Gala” wat Saterdag 23 Augustus by St Benedicts Collage in Bedfordview aangebied was.
Die drie leerlinge is gekies van verlede jaar se top drie vinnigste tye in die verskillende ouderdomme van Limpopo. Dit het uitstekend gegaan en die Penguin swemskool skop die seisoen af met van hul beste tye. Limpopo het algeheel twee geëindig tydens die Interprovinsiale klein Provinsie Gala.