Laerskole hokkie-liga op HFM se velde

Laerskool Thabazimbi se o/11 hokkiespan is op die foto vlnr agter: Areané Pretorius, Michayla Tulllues, Mienke Engelbrecht en Charné van den Berg. Middel: Suné Meyer, Anke van Deventer, Jahné Coetzer, Emma Stow en Megan Myburgh. Voor: Me Maryka Schlebush (afrigter), Quinelle Blaauw, Landri v.d. Merwe, Juanesca Joubert, Mariska Coetzee, Jumé Bester, Rego Mothlabane en me Maryke van Niekerk (afrigter).
Laerskool Thabazimbi se o/11 hokkiespan is op die foto vlnr agter: Areané Pretorius, Michayla Tulllues, Mienke Engelbrecht en Charné van den Berg. Middel: Suné Meyer, Anke van Deventer, Jahné Coetzer, Emma Stow en Megan Myburgh. Voor: Me Maryka Schlebush (afrigter), Quinelle Blaauw, Landri v.d. Merwe, Juanesca Joubert, Mariska Coetzee, Jumé Bester, Rego Mothlabane en me Maryke van Niekerk (afrigter).
Die o/10 hokkiespan van Laerskool Thabazimbi is agter: Anke Jacobsohn, Chrisna Barnard en Bronwen O’Niell. Middel: me Anneonette van den Berg (afrigter), Zané Jordaan, Joané Smith en Reané Coetzee. Voor: Michayla Els, Gaositwe Bodiba, Bokamoso Makapane, Jaydene Stanton en me Annette Dreyer (afrigter).
Die o/10 hokkiespan van Laerskool Thabazimbi is agter: Anke Jacobsohn, Chrisna Barnard en Bronwen O’Niell. Middel: me Anneonette van den Berg (afrigter), Zané Jordaan, Joané Smith en Reané Coetzee. Voor: Michayla Els, Gaositwe Bodiba, Bokamoso Makapane, Jaydene Stanton en me Annette Dreyer (afrigter).
Laerskool Thabazimbi se Tweede hokkiespan is op die foto vlnr agter: Thanie Robbertse, Juanita van der Merwe, Kayla Pretorius en Lina Jacobs. Middel: Charlise Oberholzer, Chanté Brand, Lara du Plessis en Carla Oosthuizen. Voor: Petra Keyser, Elize-Marie Coetzee, Rykie Combrink en Jo-Lise Butler.
Laerskool Thabazimbi se Tweede hokkiespan is op die foto vlnr agter: Thanie Robbertse, Juanita van der Merwe, Kayla Pretorius en Lina Jacobs. Middel: Charlise Oberholzer, Chanté Brand, Lara du Plessis en Carla Oosthuizen. Voor: Petra Keyser, Elize-Marie Coetzee, Rykie Combrink en Jo-Lise Butler