Senior Raad vir 2014/2015

Stefan Allen, Willem Beukes, Sonja Bezuidenhout, Angelique (Angie) Botha, Elize Botha, Shani Chambers, Dirk Coetzee, JB de Beer, Leané du Plooy, Dewald du Preez, Hilene du Toit, Margha Eckard, Gerdri Eloff, Annia Engelbrecht, Nikki Engelbrecht, Sharné Janse van Rensburg, Anna-Marie Jordaan, Wiehan Koen, Lebo Lesupi, Frans (Chappies) Maila, Peter Malapane, Adriaan Odendaal, Carnis Swanepoel, Cornis Swanepoel, ZW van Deventer, Willie van Graan en Kiara Watson.  Die hoofleiers sal op ‘n latere stadium bekend gemaak word.
Stefan Allen, Willem Beukes, Sonja Bezuidenhout, Angelique (Angie) Botha, Elize Botha, Shani Chambers, Dirk Coetzee, JB de Beer, Leané du Plooy, Dewald du Preez, Hilene du Toit, Margha Eckard, Gerdri Eloff, Annia Engelbrecht, Nikki Engelbrecht, Sharné Janse van Rensburg, Anna-Marie Jordaan, Wiehan Koen, Lebo Lesupi, Frans (Chappies) Maila, Peter Malapane, Adriaan Odendaal, Carnis Swanepoel, Cornis Swanepoel, ZW van Deventer, Willie van Graan en Kiara Watson.
Die hoofleiers sal op ‘n latere stadium bekend gemaak word.

Die nuwe Senior Raad (SR) van Hoërskool Frikkie Meyer is Maandagoggend, 18 Augustus, tydens die skool opening aangewys en sal dien vir die 2014/2015 periode. Die name is in alfabetiese orde.