Laerskool Thabazimbi Akademiese presteerders 3de kwartaal

Graad 7 presteerders vlnr agter: Teswell Cloete, Tjaart Pelser, Miné Lategan, Janco Blignaut en Erich Wende. Middel: Daneel Jacobs, Rachell Boshoff, Charlize van Niekerk, Lara du Plessis en Diaan Coetzee. Voor: Jolise Butler, Gerdie du Plessis, Janie du Plessis, Elize-Marie du Plessis, Petrus Marais en Anthony Opperman.
Graad 7 presteerders vlnr agter: Teswell Cloete, Tjaart Pelser, Miné Lategan, Janco Blignaut en Erich Wende. Middel: Daneel Jacobs, Rachell Boshoff, Charlize van Niekerk, Lara du Plessis en Diaan Coetzee. Voor: Jolise Butler, Gerdie du Plessis, Janie du Plessis, Elize-Marie du Plessis, Petrus Marais en Anthony Opperman.
Graad 4 presteerders vlnr agter: Jan-Gunther Marais, HJ Janse van Rensburg, Tristen Brits, Danie Momberg, Kruger van Zyl en Anke Jacobsohn. Middel: Kopano Mabitsela, SJ van der Linde, Nathan Bester, Sabrina Teixeira Ferreira, Suzaan Smit en Reané Coetzee. Voor: Chalee Barkenhuizen, Dewan Kotze, Michayla Els, Carla du Plessis, Thuli Madisha, Lieselotte Smit, Gositwe Bodiba en Dineo Mjodi.
Graad 4 presteerders vlnr agter: Jan-Gunther Marais, HJ Janse van Rensburg, Tristen Brits, Danie Momberg, Kruger van Zyl en Anke Jacobsohn. Middel: Kopano Mabitsela, SJ van der Linde, Nathan Bester, Sabrina Teixeira Ferreira, Suzaan Smit en Reané Coetzee. Voor: Chalee Barkenhuizen, Dewan Kotze, Michayla Els, Carla du Plessis, Thuli Madisha, Lieselotte Smit, Gositwe Bodiba en Dineo Mjodi.
Graad 6 presteerders vlnr agter: Stiaan Joubert, ZW Pienaar, Ruvé Blaauw, Kayla van der Merwe, Caronay Fouché, Jannicka Coetzee en Michelle de Jesus. Middel: Cobus Marais, William Niemand, Leroux van Zyl, Daniël Lamprecht, Jaco Erasmus, Wentzel Pauw, Daniël van Zyl, Dané Coetzee en Hermien Potgieter. Voor: Joe Brand, Eduard Bischoff, JD Jordaan, Petra Keyser, Lerato Moleki, J.D. Richards, Odireleng Diale, Charlize Oberholzer en Lebo Moloi.
Graad 6 presteerders vlnr agter: Stiaan Joubert, ZW Pienaar, Ruvé Blaauw, Kayla van der Merwe, Caronay Fouché, Jannicka Coetzee en Michelle de Jesus. Middel: Cobus Marais, William Niemand, Leroux van Zyl, Daniël Lamprecht, Jaco Erasmus, Wentzel Pauw, Daniël van Zyl, Dané Coetzee en Hermien Potgieter. Voor: Joe Brand, Eduard Bischoff, JD Jordaan, Petra Keyser, Lerato Moleki, J.D. Richards, Odireleng Diale, Charlize Oberholzer en Lebo Moloi.
Graad 5 presteerders vlnr agter: Ruben Viljoen, Ellen Swart, Areané Pretorius en IG Taljaard. Middel: Jan-Harm du Toit, Nikita Uys, Emma Stow, Jumé Bester en Ruan Stander. Voor: Juanesca Joubert, Anke van Deventer, Mariska Coetzee, Quinelle Blaauw, Karla Coetzee en Heinrich Wende.
Graad 5 presteerders vlnr agter: Ruben Viljoen, Ellen Swart, Areané Pretorius en IG Taljaard. Middel: Jan-Harm du Toit, Nikita Uys, Emma Stow, Jumé Bester en Ruan Stander. Voor: Juanesca Joubert, Anke van Deventer, Mariska Coetzee, Quinelle Blaauw, Karla Coetzee en Heinrich Wende.