Beplan nou vir die dag wat jy gebêre word

Voor vlnr: Wiesa Joubert, Marie du Plessis, Hannetjie du Plessis, Daleen van der Westhuizen, Dita Bronkhorst en Ria Potgieter. Middel: Hester van Heerden, Sophia Le Grange, Mona van Helsdingen, Grieta Collen, Laurein Dorfling, Soon de Clerq en Rachel Riviers. Agter: Jacques van der Westhuizen en Eddie Genis van Econo Funerals.
Voor vlnr: Wiesa Joubert, Marie du Plessis, Hannetjie du Plessis, Daleen van der Westhuizen, Dita Bronkhorst en Ria Potgieter. Middel: Hester van Heerden, Sophia Le Grange, Mona van Helsdingen, Grieta Collen, Laurein Dorfling, Soon de Clerq en Rachel Riviers. Agter: Jacques van der Westhuizen en Eddie Genis van Econo Funerals.

THABAZIMBI – Die inwoners van Bosveldoord en seniors van Thabazimbi het die afgelope week, Woensdag 6 Augustus hulle maandelikse vergadering gehou met Econo Funerals aan die woord. Bosveldoord wil graag die Kwêvoël bedank vir die beriggewing en die plasing van die foto’s met elke vergadering. Dankie ook aan Econo Funerals naamlik mnre Eddie Genis en Jacques van der Westhuizen.