Laerskool Thabazimbi krieketspelers by oefenkamp

Laerskool Thabazimbi se eerste krieketspan vlnr agter: Henco van Staden, Tshimiiswa Nemavhola, PJ Bezuidenhout, mnr Johan Harmse (afrigter), Will Taylor, Mark de Bruin en Gerhard du Preez. Voor: Janco Blignaut, Devoux Deysel, Daniël Pretorius, Craig Erasmus en JL Steenekamp.
Laerskool Thabazimbi se eerste krieketspan vlnr agter: Henco van Staden, Tshimiiswa Nemavhola, PJ Bezuidenhout, mnr Johan Harmse (afrigter), Will Taylor, Mark de Bruin en Gerhard du Preez. Voor: Janco Blignaut, Devoux Deysel, Daniël Pretorius, Craig Erasmus en JL Steenekamp.
Die 0/11 krieketspan van Laerskool Thabazimbi ; Hulle is vlnr agter: Gerhard le Roux, Mnr Michael Karemaker (afrigter), Douw v.d. Walt, Morné Pistorius, IG Taljaard, Hendré Wolmarans, mnr Bernie Liebenberg (afrigter) en Renier Grobler. Voor: Jandré van Buuren, Ruan Stander, Jan-Harm du Toit, Berto Meyer, Franco de Klerk en  Hennie Naudé.
Die 0/11 krieketspan van Laerskool Thabazimbi ; Hulle is vlnr agter: Gerhard le Roux, Mnr Michael Karemaker (afrigter), Douw v.d. Walt, Morné Pistorius, IG Taljaard, Hendré Wolmarans, mnr Bernie Liebenberg (afrigter) en Renier Grobler. Voor: Jandré van Buuren, Ruan Stander, Jan-Harm du Toit, Berto Meyer, Franco de Klerk en Hennie Naudé.

THABAZIMBI – Die o/11 en 1ste krieketspanne van L/s Thabazimbi het gedurende die vakansie ‘n baie geslaagde oefenkamp te Jubaweni bygewoon en wen drie van die vier wedstryde wat gespeel is.
Uitblinkers met die kolf was Morne Pistorius, 90 lopies, Gerhard le Roux met 73 lopies en Hendré Wolmarans met 63 lopies. Douw van der Walt het 9 paaltjies geneem wat insluit 2 driekunste. Gerhard le Roux het 6 paaltjies geneem.
Die 1ste span wen twee van die vier wedstryde. Uitblinkers met die kolf was Daniel Pretorius met 140 lopies en Henco van Staden met 96 lopies. Craig Erasmus het 8 paaltjies geneem en Daniel Pretorius 7 paaltjies.