NG Kerk Belydenisklas

Die NG Kerk se Belydenisklas het op Sondag hul belydenis van geloof afgelê, op die foto is: Eerste ry vlnr: Lizette Henning, Lize Grundlingh, Idene Nepgen, Riëtte Steenkamp, Tanya Marais, Chane Nortje en Lesley Keay. Tweede ry vlnr: Arisca Stander, Cori –Elize vd Berg, Kyla Steyn, Melize Potgieter, Marnus Mare, Esmeralda Boshoff, Janika Kemp, Claudette Schoeman en Charlene Lewis. Derde ry, vlnr: Ds Johan Marais, Kevin Pieters, Esmaralda Boshoff, Tracey-Lee Rheeder, Chimone Havenga, Jaco de Witt, Marius Swanepoel, Josef van Dijk en Naas du Plessis. Vierde ry, vlnr: Phillip Prinsloo, Regard du Plessis, Arno Raubenheimer, Shaun Scrooby en Madia du Plessis. Vyfde ry, vlnr: Stefan Coetzee, Kevin Hall, Rudolp Human, Berne Mitton, Rujuane v Tonder, Juan Evert en Hendrik Coetzee. Foto: Pieter Keay.