Prettige familiedag sorg vir groot sports

Ieder en elk het die geleentheid gehad om die Blou Bul gelukbringertjie, die Bloubulletjie, se blad te skud.

THABAZIMBI – Die langverwagte Monkeynastix Familiedag het uiteindelik op Saterdag 14 April aangebreek.

Verskeie items is op die lieflike sonskyndag aangebied terwyl die jongspan deurlopend hul vaardighede op die verskillende Monkeynastix apparate kon toets. Springkastele en boeresport het ook deel uitgemaak van die dag terwyl die kleinspan gratis op Arwin Equestria se Dixie Dream en Mango.com kon ry, onder die bekwame toesig van Sonja en Tanita Janse van Vuuren.

Die dag is afgeskop met ‘n vertoning deur Laerskool Platina van Swartklip se Trompoppies en die sing van die Nasionale landslied deur leerlinge van Laerskool Thabazimbi.

Honderde kleurvolle ballonne is die lug vrygelaat, terwyl ‘n stewige opwarmingsessie deur die Bloubulletjie, Mohammed, Elize en haar span van Monkeynastix asook die meisies van Active Life Gym, die maatjies in gereedheid gebring het vir die dag se sport aktiwiteite.

Sanlam se Takalani Sesame inkleurkompetisie het ook groot mededinging gelok en die wenners is: Drika van der Merwe (1 jaar – Wippie en Snippie), Pieter Fourie (2 jaar – Boskabouters), Jessica Barnard (3 jaar – Wippie en Snippie), Chané Benadé (4 jaar – Bosveld Akademie), Melanie Robberts (5 jaar), Adriné von Wielligh (6 jaar – Laerskool Thabazimbi) en Henrico Barnard (7+ jaar – Laerskool Thabazimbi).

Elize Low bedank graag al die borge wat die dag moontlik gemaak het, asook elke klein deelnemertjie en ouers wat die dag bygewoon het.