Northam VLU blink uit by Konferensie

Vlnr: Tharina Rossel, Presidente van VLU Noord, Fred de Witte van E-Waste en Ina Britz, aanvoerder van die Herwinningsprojek.

VAALWATER – Northam VLU het by die afgelope jaarlikse Konferensie van Bosveldstreek weereens bewys dat daar met hul rekening gehou moet word as dit kom by kompetisies.

Altesaam 39 artikels is ingeskryf vir die Konferensie. Vanjaar het die lede soos in die verlede, weggestap met menige pryse. In die verskillende kategorieë is pryse as volg behaal: Annatjie Dreyer – derdeplek vir haar gehekelde oorbloes, Hannetjie du Plessis – vyfdeplek vir gehekelde oorbloes, asook ‘n plek vir haar Hertzogtertjies in die Gebak-afdeling, Amanda Meintjes – tweedeplek vir gehekelde kamerpantoffels, Mari Meintjes – tweedeplek vir gehekelde oorbloes. Hulle ontvang ook die hoogste punte vir SAVLU-kompetisies op nasionale vlak asook die toekenning vir die algehele hoogste punte. Tien artikels dring deur na die Kongres wat op 16 en 17 Mei te Weesgerus, Modimolle, gehou gaan word.

Northam VLU beoog om hul vanjaar toe te spits op die tema van die jaar, Koester en Bewaar. Hul eerste projek is om ‘n herwinningsprojek te loods saam met E-waste, deur op die korrekte wyse ontslae te raak van elektroniese afval. Hul beplan ook om heelwat bome aan te plant gedurende 2012, asook om uit te reik na die gemeenskap en so doende ‘n verskil te maak.

Enigiemand wat meer te wete wil kom aangaande Northam VLU, Northam Helpende Hand of die E-waste Projek, skakel of sms Mari Meintjes by 082 086 4915.