Jukskei spelers na SA Kampioenskappe

KROONSTAD – Jukskeispelers het op 12 Maart deelgeneem aan ‘n keuring om in die spanne opgeneem te word. Die volgende spelers sal Limpopo Jukskei Unie verteenwoordig vanaf 31 Maart – 5 April.

Dubbels (31 Maart) – Veterane Mans: Sois van Zyl en Koos le Roux. Veterane gemeng: Bossie Liebenberg en Adrie Muller. Vrou veterane: Joyce du Preez en Christien Kloppers. Mans: Petrie Boshoff en Francois van Zyl. Gemeng: James Engelbrecht en Alet van Tonder. Vroue: Daphne Liebenberg en Hermien Naude.

O/13 Mans: Johan van Zyl en JL Steyl. Gemeng: Hardus Swanepoel en Suzaan Cloete. Dames: Andrie Marais en Paula Kotze. Spanne (2-5 April) – Veterane (Caltex): Bossie Liebenberg, Koos le Roux, Chris Swanepoel en Sois van Zyl (L). Veterane-2 (Slanghoek): Gerhard Booyens, Pieter le Roux, Peet Muller en Du Toit Welman (L), Reserwe: Dries Verster. Mans 1 (Kopersbond): Francois van Zyl, Johan van Zyl, Petrie Boshoff en De Graaff Genis (L). Mans 2 (Sanlam): James Engelbrecht, Freek Stoltz, JL Steyl en Fanus Genis (L). O/30 (Gemeng): Arno Muller, Andrie Marais, Paula Kotze en Hardus Swanepoel (L). Dames 1 (Uniewinkels): Daphne Liebenberg, Adrie Muller, Hermien Naude en Alet van Tonder (L). Dames 2 (Pikkie Uys): Joyce du Preez, Ria Heymans, Suzaan Cloete en Christien Kloppers (L). Spanbestuurder: Gert Kloppers.