Stoeiers vaar goed by toernooi

Die stoeiers van Thaba Stoeigroep wat aan die Oos Gauteng Ope Toernooi deelgeneem het, agter vlnr: Duncan Loubser, Gerhard Snyman en Ruan Geldenhuys. Middel vlnr: Anton Barnard, Juandre Barnard en Louis Trichardt. Voor vlnr: Stefan Geldenhuys en Jovan Barkenhuizen.

BENONI – Thabazimbi se stoeigroep het verlede Saterdag, 25 Februarie, goed presteer by die Oos Gauteng Ope Toernooi.

Duncan Loubser behaal ‘n derdeplek in die 46-50kg Presidente afdeling, Gerhard Snyman behaal ‘n tweedeplek in die 33-36kg afdeling, Ruan Geldenhuys behaal ‘n eersteplek en ‘n tweedeplek in die 33-36kg afdeling, Anton Barnard behaal ‘n derdeplek in die 39-42kg Presidente afdeling, Juandre Barnard behaal 9 punte in die O/11 afdeling, Louis Trichardt behaal 33 punte in die O/11 afdeling, Stefan Geldenhuys behaal 52 punte in die O/10 afdeling en Jovan Barkenhuizen behaal 25 punte in die O/11 afdeling.