Brief – Dis koue kos Skat! – Elsabé Zietsman

Skokkend, ja die waarheid is altyd skokkend. Geskok was heelwat. Vir ander, dit wat hulle reeds deurgemaak het en nog elke dag mee worstel. Daar is ‘n bitterheid wat net nie wil wyk nie, wat gereeld spoel. Die laaste groepie, dit sal nooit met my gebeur nie, pasop jy is dalk volgende!

Ja, die naakte waarheid is op die mees eerlikste  en onpretensieuse  wyse aan die gehoor aangebied. Die verhaal van ‘n vrou wat deur ‘n egskeiding is en op haar laagste laag geval het en met al die emosies worstel wat daarmee gepaard gaan. Die stadige herstel en uiteindelik die vrede en verlossing van ‘n maat wat dit nie werd was nie, maar die ervaring vir niks verruil nie, aangesien daar wel mooi en goed uitgespuit het.

Suid-Afrika het van die talentvolste kunstenaars en ons in Thabazimbi is so bevoorreg om hulle op ons voorstoep te beleef en geniet.

Dankie KunsteGrot (Rita) vir al hierdie talent en vermaak wat jy ons bied.

Rita Stander