Dankie aan die hele gemeenskap

Ek wil vandag ‘n brief aan ‘n hele gemeenskap skryf! Ek het so baie om te sê dat ek nie weet waar ek moet begin nie.

Nooit in my lewe het ek ooit kon raai dat mens vir ‘n HELE dorp dankie kan sê nie! Wel hier volg my dankies:

Eerstens wil ek vir almal wat ek ken en die wat ek nie ken nie, dankie sê vir al die gebede, voorspoed toewensings en dat julle my in julle gedagtes opdra. Elke dag as ek my Moeder, Linda Deysel, bel hoor ek net van almal wat by die water plek in gekom het en groete gestuur het. Almal by my werk (Gert, Madia, Marion, Tannie Rika) baie dankie vir alles. Dankie uit die diepste dele van my hart aan elke een!

Tweedens, dankie aan almal wat my Moeder so mooi bygestaan het in die tyd van haar siekte terwyl ek nie daar kon wees nie! Dr Buys, Oom Dirk en Tannie Ronel, baie baie dankie vir alles wat julle vir haar gedoen het! Dankie ook aan almal by Van Heerden apteek en die personeel van die Wimpy vir julle inloer. Dit laat my darem bietjie beter slaap as ek weet daar is mense wat omgee terwyl ek so ver is.

Derdens wil ek dankie sê vir ieder en elk wat so mooi na my kind (Kuifie van den Berg) kyk. Dankie Christo, Mnr Campbell, elke Ma en Pa en elke Matriek-leerling aan Frikkie Meyer vir die verrassingspartytjie wat julle Vrydag vir hom gegee het! Dit is die eerste keer in 18 jaar wat ek so ver en so lank weg is van my kind!

‘n Mens is mos gemaak om te ”worry”, maar met julle almal wat ”instaan” vir my terwyl ek weg is, kan ek my bietjie minder bekommer oor my kind en my ou Moeder en kan ek konsentreer op my herstel.

Thabazimbi se gemeenskap het diep in my hart in gekruip! Dis met behulp van ”Wingless Angels” soos julle, dat Onse Vader my so ryklik seën!

Dankie is ‘n klein woordjie, maar dit is al wat ek op die oomblik kan sê want woorde is skaars en my hart loop oor! Mag elkeen van julle ook die liefde van ons gemeenskap ervaar soos ek doen!

Melita van den Berg

BLOEMFONTEIN