Van Ross Dierepark oop vir besoekers

Die rustigheid van Van Ross Dierepark sal jou spoedig in ‘n vakansie luim dompel.

THABAZIMBI – Van Ross Dierepark bied verskeie funksies, veral vir kinders, by die Park aan. Die Park spesialiseer in ‘n Familie Restaurant wat elke Saterdag vanaf 17:30 gehou word, dit sluit in pasta en pizza aande omring met ons rustige, pragtige Bosveld atmosfeer en gasvryheid. Daar is talle familie pret aktiwiteite by die Park, soos mini-gholf (putt-putt), “go-carts”, “paint-ball”, braai fasiliteite en ‘n Italiaanse Pizza oond vir die heerlikste pizzas. ‘n Verdere bonus van dié besondere park is die voeding en interaksie met die talle makdiere.

Vir Jaareind Funksies kan Laurette enige etes soos spit braai, formele etes, vingeretes en nog vele meer met graagte reël.

Vir meer inligting, besprekings en aanwysings, kontak Laurette by 083 542 5412 of 014-7721824 of e-pos vanross.animalpark@my-hive.net. Aanwysings: Verby Marakele Nasionale Park ingang tot by die kruispad, draai regs en ry 2.5km, op linkerkant.