Met opregte Dank

Die Röhrs en Rheeders familie wil asb van die geleentheid gebruik maak om vir die volgende persone hartlik te bedank vir hul flinke optrede tydens die frats ongeluk op 4 Januarie waar tydens ‘n familie uitstappie in sekondes in ‘n nagmerrie verander het.

Die mediese personeel: Amandelbult Netcare 911, Henk en Analies, Dr Hearne, Dr du Plessis wat voorwaar steun pilare in ons gemeenskap is. Opregte dank aan die personeel van Curamed en Peglary vir puik mediese dienste sowel as morele ondersteuning.

Familie en vriende vir ondersteuning en bystand, Hester en eggenote, Lefty, Jo-Anne, Rhoné, Anke, Chantal, Tjaart Coetzee en Ds Nevelle Boy. Platinum Health personeel en vele meer.

Opregte dank aan my familie Peet, Alta, Rhone, Christo en Anette. Dankie dat julle ons met soveel liefde dra deur die moeilike tyd.

Dankie aan dié gemeenskap van Thabazimbi vir die besorgdheid oor ons familie. Ons het duisende bemoedigende boodskappe ontvang. Dankie dat ons in almal se gebede opgedra is. Ons waardeer dit en sterk tans goed aan.

Groete Nico en Almarie Röhrs