Die Kwêvoël Facebook lede sê hul sê oor “Nagklubs”

Die Kwêvoël: Leserspeiling: Wat is u opinie oor Thabazimbi se “nagklubs”? Readers poll: Thabazimbi “night clubs”, kindly post your opinion.

Armin Lemmer: Wil julle nou weer iets te sê hê oor dit ook? Een van die dae is hier rêrig net mooi niks om te doen nie, so as jy nie kuier nie is dit jou probleem. Rêrig kry iets beters om oor te praat!

Klossie Du Plessis: Ek kuier altyd lekker by Chris en die res van die Squirrels familie!

Zahné Bezuidenhout: Sjoe muis, hy vra mos net die opinie, hy sê nie dit gaan toemaak nie…dis lekker om so nou en dan in Thabazimbi te kuier, maar ‘n braai op die plaas met lekker musiek en uitstekende steaks is meer my koppie tee…

Maryke Willemse: Touchy touchy Armin…niemand het gesê hulle wil die nagklubs wegvat nie…

Aranka van der Mescht: Ja nee ek stem, kan gerus maar nog ‘n plekkie of twee oopmaak.

Katryn Dippenaar: Watse “night clubs”? Squirrels waar ou, vatterige oompies jou aand bederf? Hier is GEEN vermaak vir ons jong klomp in die dorp nie. Hier is net suip-plekke vir ‘snaakse’ jong mense wat dink om jou besimpeld te suip en ‘n “fight” op te tel is die beste aand ooit! Morgans kan gaan, as die “fights-en-suip” nie daar is nie.

Rudiger Herbst: Hahaha julle klomp moet maar in Rustenburg kom kuier, Thaba is baie zef as die myners gepay het haha.

Annabelle Anderson: Daar was weer ‘n hengse fight Vrydagaand, een ou se enkel is gebreek en sy slagoffer se kakebeen af… girls is bang om alleen te gaan, het al gehoor van ‘n meisie wie se drankie dalk “gespike” is… Thaba kort regtig ‘n nice kuierplek vir ordentlike mense! mens wil dans, nie net bring en braai heeltyd nie!

Chris Jooste: Na 16 jaar in die bedryf is dit nog lekker om in mense vas te loop wat vandag nog getroud is as gevolg van die nag clubs in ons dorp. Mens het plekke soos Squirrels en Morgans nodig waar vriende kan kuier en nuwe vriende maak. Ja, daar is “ups en downs”, maar almal probeer maar net almal gelukkig hou. Aan vatterige ou ooms kan ons niks rêrig aan doen as ons nie in kennis gestel word nie. Ek weet nie almal hou van nagklubs nie, maar gun die mense wat wel ontspan op so n manier hul plek in die son….

Rozanne Pieterse: Het nog net lekker gekuier by Squirrels!

Annuscka Labuschagne: Ek stem saam met Chris! Ek kuier al jare by Squirrels en het nog nooit probleme gehad met vatterige ou mans of niks nie – in teen deel is dit vir my lekker om by my Squirrels familie te gaan kuier want dit is altyd lekker en ontspannend om saam met almal te kuier! As niemand die bestuur van ‘n plek inlig oor probleme nie gaan niemand iets daar aan kan doen nie – so in die vervolg as jy voel iemand of iets pla jou laat weet iemand! Squirrels “rock” en ek “love” dit daar – het nog nooit onveilig gevoel nie en is meer as wat ek kan se van die plekke in Rustenburg! Rustenburg se kuierplekke is zef en nie Thabazimbi s’n nie! Chris hou aan met die goeie werk by Squirrels!

Ariska Griezel: Thabazimbi kan doen met ‘n lekker dans plek waar almal heen kan gaan om die aand te geniet. En waar getroude mense ook hulle kinders kan saam vat soos the bundu-inn in Krugersdorp.

Anneke van Niekerk: Ek dink regtig Thaba kort ordentliker, nice kuier plekke. Ek sê nie daar is fout met die wat ons het nie. Dis net nie almal van ons wil ons self terpletter suip en die volgende oggend nie weet wat ons gedoen het nie. Thaba moet regtig begin dink aan ‘n nice kuier plek. Daar is regtig niks vir ons jong mense om te doen nie, g’n wonder daar gaan so baie jong mense dood in ongelukke nie, want almal suip ensovoorts….want hier is niks anders om te doen nie.. So ekstra/nuwes nagklubs (maak nie saak hoe jy dit stel nie) gaan definitief nie die ding doen vir Thaba nie en dit gaan ook nie Thaba se probleem op los nie…

Lulu Bothma Erasmus: Daar was net een kuier plek in Thaba wat lekker was en dit was Xpress. Tienus kon maar dit lekker gemaak het. Daar was een of twee bakleiery gewees maar was nooit so erg nie. Thaba kort weer ‘n Xpress. Tienus maak weer oop.

Antoinette Scheepers: Ai, hoe verlang ek na Die Plaashuis! Ek het ‘n kuierfoto in my troualbum! Daar was altyd iets van alles. Ons praat nou die dag, Thaba kort weer ‘n dans plek waar mens lekker kan sokkie en kuier – Squirrels is daar vir die jong klomp wat wil Rave.

Rudolph Basson: As iemand hom self **** toe “suip” in Squirrels is dit NIE omdat die plek sleg is nie, maar omdat die betrokke persoon ‘n probleem het. Dis altyd lekker in SQ – die enigste kuierplekkie wat hier is, so hoekom nou die naam sleg maak? Dis heeltemal onnodig en ongevraagd. As iemand voel SQ is nie vir hulle nie @Anneke, is dit nie SQ se probleem as jy net nie die “sosiale tipe” is nie! Gaan soek dan maar elders vir jou ‘n plekkie om te “kuier”. Want soos die woord homself spreek is SQ ‘n NAGKLUB, en sulke dinge gebeur in Nagklubs. Indien jy ‘n probleem het, bly eenvoudig dan maar net weg! Mense wat aan sulke tonnelvisie ly bederf in elk geval net die res van die mense se aand.

Nora En Neels Muller: Enige plek het sy vrot kol dit hang af van jouself! Tot ons bikers het hul klomp die kerke orals (dit hang af van jouself) en dis nie altyd die myngemeentskap nie! “Westonaria”

Anneke van Niekerk: Drank maak nie probleme reg nie. Dit help nie jy suip jouself te pletter nie want more sit jy met dubbel die probleme… Ek is die “sosiale tipe” die feit is net ek weet waar om die streep te trek en ander mense nie.. Dis asgevolg van al die goed dat daar al hoeveel jong mense dood is…

Clementhy Annandale Ek moet self sê dis deesdae lekker om SQ toe te gaan vandat Morgans hul dans baan geopen het bly die skool kinders daar en die ander in SQ en die atmosfeer is net soveel meer lekkerder. ‘n Plek is ook maar net wat jy daarvan maak.

Yolande Swanepoel Steenkamp Funny stuff.

Marié-Bernette Engelbrecht Maak meer plekke oop asb, sal die mense en idiote versprei en mens sal minder op een plek kry wat dalk ‘n beter atmosfeer sal skep. En ja, wens die skoolkinders wil weg bly, steeds sien ons horde in kuier plekke (maats koop vir hulle drank) wat eenvoudige goed doen soos mense met stompies en proppies gooi, kan sien hulle hoort steeds in skool.

Marietjie Steenkamp Squirrels het altyd goed gewerk. Ek bly al 5 jaar in die Oos-Kaap en wens steeds baie Vrydagaande dat hier n Squirrels was.

Mary-anne Warren Squirels wat kan ek sê … het baie agter uit gegaan kyk net hoe lyk die plek en die ergste is hul speel dieselfde musiek oor en oor ek bly so lank in Thabazimbi en nogsteeds dieselfde ek wens hul sal ‘n plek oopmaak wat ‘n mens kan uitsien om na te gaan want Thaba het nie veel opsies nie wat van ons kiddies daar’s nie eers iets vir hul iets om te doen nie as. Hul iets wil doen moet ons Rustenburg toe ry en Sun City toe so ek dink maak toe die jols en dan weet ons ook hoe voel ons kinders om niks te kan doen nie.