Canon gooi steun agter Limpopo-blasers

Mnr Johan Parsons oorhandig nuwe uitrustings aan mnr Johan Venter, voorsitter van die Limpopo Blou Bulle Skeidsregtersvereniging. (Foto: Jean Aucamp)

Jean Aucamp

Die Limpopo Blou Bulle Skeidsregtersvereniging het Saterdag hul jaarlikse bosberaad in Polokwane gehou en ook ’n welkome finansiële hupstoot vir die nuwe seisoen ontvang.

Mnr Johan Parsons, die direkteur van die Canon Business Centre in Polokwane, wat die vereniging se hoofborg is, het bevestig dat Canon vanjaar hul vennootskap met die skeidsregters gaan voortsit. As deel van die drie jaar lange vennootskap het Canon verlede jaar nuwe uitrustings aan die skeidsregters voorsien. Vanjaar bestaan die borgskap uit geld.

Die vereniging het vanjaar ’n klompie nuwe lede bygekry en Canon se borgskap maak dit moontlik om ook aan hulle splinternuwe uitrustings te voorsien.

Parsons het weer bevestig dat dit vir Canon ’n voorreg is om by rugby betrokke te wees en dat die Limpopo Skeidsregtersvereniging hulle trots maak. Hulle sien na nog ’n seisoen uit, wanneer skeidsregters hul naam op die veld gaan dra.