Dankie aan Kroos

Ek en my man, Gert Maree is 3 Des 29 jaar getroud, ek wil graag van die geleentheid gebruik maak om elke een van my kinders te bedank vir hulle bydrae tot ons sukses huwelik vol liefde. Gert jnr, jy het ons verryk met al jou manewales en insig. Jy is ‘n trots om as oudste te hê, ook het jy ‘n wonderlike skoondogter Ilze vir ons bygevoeg en saam die appel van ons oog kleinseun Armandt, dankie oumie vir al jou liefde en opregtheid. Juan jy is waarlik ook ‘n trots, jy moet baie deur maar elke deurdra dra ons saam jou dankie my seun vir jou lag altyd, ek het soms verkeerd verstaan, maar nou lag ek saam. Nicole ons enigste en pragtigste dogter, jy is net so ‘n trots in ons lewe, jy het ook nou ‘n dierbare vriend Burkie Murray wat ons ook net so liefkry. Dankie vir die mooi dae my kind jy is nog steeds myse roos net nou ‘n mooi oop roos wat so ryk is aan kleureprag. Aan elke ene van julle dankie dat julle ons lewe so verryk en vul met mooi dinge dat dit al die einas toemaak. Ek en pa is lief vir julle en so trots op julle. So lig ek nou ‘n glasie op my man, my kinders en kleinseun, tjorts laat hy val waar hy wil. Clifton, Makkie, Lilanie, Chantel, Charles Niemand vang ‘n glasie saam.

Lief vir julle

Gert en Tersia Maree – vanuit Carltonville