Thaba Solar

Promosie Artikel

Die vriendelike personeel van Thaba Solar, vlnr: van Vuurens (tegnies) en Gert Visser (bemarking en verkope).

THABAZIMBI –  Thaba Solar bedryf ‘n besigheid in hernubare energie deur sonkrag.  Dit is ‘n gevestigde besigheid wat alreeds die afgelope 6-jaar vanuit Thabazimbi genereer.  Daar word gefokus op alle sonkrag produkte en installasies.  Dit sluit in “Grid en Off-Grid” installasies van omsetters, sonpanele, batterye en reguleerders.  Die besigheid word in twee dele bedryf nl. Thaba Solar en Thaba Geyser.

Met ‘n toenemende belangstelling in die gebruik van sonkrag, het Thaba Solar besluit om ‘n kantoor in Thabazimbi te vestig.  Vir die afgelope jaar dus is inligting en navrae maklik bekombaar.  Alle sonkrag produkte word hier verkoop.  ‘n Nuwe toevoeging tot hul produkte is Sonkrag water verhitting-stelsels.  Hul hanteer dus die installering van Son geysers en Hitte Pompe.

Sonkrag verwys na energie wat opgewek word deur die son en omgeskakel word in hitte wat elektrisiteit vrystel.  Skoonlug is belangrik en sonkrag sisteme is skoon, duursaam en met aardverwarming op almal se lippe is dit voordelig om ‘groen’ te wil lewe.  Dan met die afgelope verhogings in Eskom krag, word dit alhoemeer koste effektief om in sonkrag te belê.  ‘n Goeie kwaliteit stelsel, reg gekwoteer en geïnstalleer, het ‘n lewensduurte van ± 20 jaar.

By Thaba Solar glo ons in kwaliteit en daarom voorsien ons aan ons kliënte die allerbeste produkte op die mark.  Die omsetters en reguleerders is ‘n Amerikaanse konsep vervaardig na deeglike navorsing en ontwikkeling.  Die sonpanele word in Duitsland vervaardig, ‘n 1ste-Wêreld-land wat ontwikkeling betref, ander vér vooruit is.

Heelwat onkunde wat bestaan rondom die gebruik van sonkrag.  Daar is verskillende produkte en nie almal is reg ingelig om die korrekte produk aan te koop nie.  Dit is dus belangrik om jouself goed te vergewis van produkte op die mark en wat elkeen se werking is.  So kry mens byvoorbeeld ‘n “Sine-Wave” en “Modified Sine-Wave” omsetters.  Elkeen het verskillende gebruike en toepassing.

Thaba Solar verskaf dus die volledige oplossing aan kliënte wat sonkrag wil gebruik.  Dit kan dien as ‘n ‘back-up’ tydens kragonderbrekings;  of gedeeltelike krag voorsiening wat lei tot besparing op elektrisiteit deur die installering en gebruik van ‘n “son geyser’;  of jy kan jou hele huishouding oorskakel op sonkrag en sodoende op die lange duur ‘n besparing op elektrisiteits rekenings bring.

Thaba Geyser  fokus op Sonkrag-verhittings-stelsels wat gebruik word vir enige aanwending op plase asook in die resedensiële gebied.  Thaba Geyser is ‘n agent vir Tasol Solar wat die vinnigste groeiende Sonkrag-verhittings-stelsels maatskappy in Suid Afrika is.  Die hoë druk stelsels is in Duitsland ontwerp en vervaardig en voldoen aan al die SABS standaarde.  Tasol is geregistreer by Eskom vir die rabat stelsel, sodoende word die rabat afslag stelsel toegepas.  Tasol is ‘n borg van Jakaranda “Good Morning Angel” en ook te siene op Kyknet. Namens die kliënt word daar by Eskom aansoek gedoen vir rabat en sodoende vergemaklik op al die prosesse in die verkryging daarvan.  Verskillende opsies om van die huidige geyser na sonkrag geysers oor te slaan, is beskikbaar asook die installering van die ‘Hitte pomp’ wat ekonomies voordelig is en ‘n besparing in die gebruik van krag meebring.  ‘n Besparing van tot en met 75% van warm water verhitting.  Installerings, natuurlik in Thabazimbi, is reeds in Northam, Ellisras en ander areas in die omgewing gedoen.

Die personeel van Thaba Solar probeer voorsien in elkeen van hul kliënte se behoeftes.  Gee persoonlike aandag en probeer oplossings vind wat uniek is aan elkeen se behoeftes.  Ons verskaf gratis advies en raad om u behoeftes te bepaal en ‘n oplossing te vind.  Die personeel van Thaba Solar is tegnies professioneel opgelei met 20 jaar ondervinding en doen ook herstelwerk aan Omsetters, Son Panele en Reguleerders.  Professionele advies word gratis verskaf en saam vind ons oplossings vir u sonkrag probleme.

Verhoog die waarde van u eiendom deur oor te skakel na Sonkrag.  Op die langeduur betaal die belegging vir homself.  Uitleg op die korttermyn gereken is nie sakpas nie, maar oor ± 2-jaar, sal u van oor tot oor glimlag vir die besparings op u elektrisiteitsrekening.  As ‘n gebruiker van sonkrag, kan ek dit aanbeveel.

Vir enige navraag kontak Gert Visser by 014 772 1539 of 083 326 9819. Adres: No5 Medicum Gebou, Watsonia Str no9, Thabazimbi.