Huisgenoot-Skouspel 2011: ’n Glansgeleentheid soos min

Vanjaar is Skouspel meer spoggerig as ooit. Nie net is die heel beste Afrikaanse sangers daar nie, maar daar is ook ’n rits top Suid-Afrikaanse modeontwerpers wat hul nuutste ontwerpe sal ten toon stel. As jy nog na vanjaar se Skouspel wil gaan, sal jy moet spring – daar is net vir die Sondag-vertonings op 9 en 16 nog plek. Kry jou kaartjie vandag nog by Computicket. Pryse wissel tussen R280 en R620.

Skouspel-naweke het al die elemente van die volmaakte wegkomkans: ’n opwindende plek vol avontuur, onvergeetlike musiek en vermaak om die hele gesin besig te hou. Vanjaar kan jy uitsien na selfs meer, met die Shoprite Checkers Championship-boereworskompetisie, Clover-kompetisies en pryse en ’n bykomende vertoning deur die Campbells.

Vanjaar se Skouspel-Vrouedag het lekker baie bederf op Saterdag 8 en Saterdag 15 Oktober. Die sanger Nianell praat met die Huisgenoot-Tempo-redakteur, Wicus Pretorius, oor haar nuwe boek, Om Te Weet Wie Ek Is, en sy en Jak de Priester sing van hul gewildste liedjies. Revlon is ook die oggend daar om vir vroue ’n mini-mooimaaksessie te gee. Elke vrou gaan huis toe met ’n bederfpakkie en die nuutste Huisgenoot-Mooi.

Die oggend begin om 09:00 en sluit ligte happies, tee en koffie in – die volmaakte manier om jou Saterdagoggend deur te bring terwyl die res van die gesin die vermaak by Valley of the Waves geniet. Kaartjies is beskikbaar by Computicket teen R200 elk en Nianell se boek sal teen ’n spesiale prys verkoop word.

Dagbesoekers kan kom kyk hoe kroon Shoprite Checkers die Championship-boereworskoning van 2011 by die Valley of Waves op Saterdag 8 Oktober. Of kom deel in die vermaak wat Clover verskaf op Saterdag 15 Oktober deur gebruik te maak van die spesiale Beachy-aanbod vir dagbesoekers aan Skouspel.

Die kaartjie gee jou toegang tot die Valley of the Waves, al die aktiwiteite en kompetisies en jy kry ’n gratis hamburger of hoenderburger, skyfies en koeldrank. Wees op die uitkyk vir Huisgenoot se lesersentrum by die Monkey Spring Plaza waar jy CD’s, tydskrifte en unieke lesersaanbiedinge kry.

Die pret begin om 09:00 en die hekke sluit weer om 18:00.

Jy kan vir enige van die dae tydens die Skouspel-naweke dagbesoekerkaartjies koop: 8 of 9 Oktober en 15 of 16 Oktober.  Kaartjies kos R160 elk en is beskikbaar by Computicket onder “Skouspel Beachy-aanbod”.  Kaartjies moet vooraf by Computicket afgehaal word om gebruik te maak van die aanbod.