Setaria Taekwondo klub vat SA’s

Die Taekwondo klub van Setaria se Limpopo span het verlede naweek aan die SA Kampioenskappe deelgeneem. Agter vlnr: Dylan Pretorius (goud in patterns), Bianka van Rooyen (goud in patterns, brons in sparring), Thereasa Tolmay (goud in patterns, goud in power breaking) en Monica van Rooyen (goud in sparring, silwer in patterns). Middel vlnr: Dylan Presher (silwer in patterns), Johan Liebenberg (silwer in sparring), Paul Bruynius (silwer in sparring, brons in spesiale tegnieke). Voor vlnr: JD Tolmay (silwer in sparring, brons in patterns) en Christo Liebenberg (brons in sparring).

SETARIA – Die Limpopo span van Setaria se Taekwondo klub het die naweek van die 16 tot 18 Junie aan die SA kampioenskappe in Primrose, Johannesburg deelgeneem.

Die klub het nege studente in die Limpopo span gehad en al nege studente het met medaljes teruggekeer . Die volgende studente het wel hul SA klere verwerf: Thereasa Tolmay (instruktrise), JD Tolmay, Bianka van Rooyen, Monica van Rooyen, Dylan Pretorius, Dylan Presher, Christo Liebenberg, Paul Bruynius en Johan Liebenberg.

Belangstellendes is welkom om Theresa te kontak by 074 146 9764 vir meer inligting oor hierdie sport. Hul volgende toernooi vind plaas op 9 Julie te Groenkloof, Pretoria.