Musiekmakers hou Makietie

Die Thabazimbi Bosveldorkes van ouds het na ‘n dekade weer reünie gehou. Op die foto van links na regs is Hans Stolz beter bekend as Hans Kitaar. In die middel Willem Heydenrych op mondfluitjie en konsertina, regs is Paul Dreyer ook op kitaar en agter die dromme Amanda Rossow.

THABAZIMBI – Die Thabazimbi Bosveldorkes kuier weer saam en hou reünie na ‘n dekade.

Die groepie musikante was alom bekend in Thabazimbi en omgewing waar hul grootliks vir liefdadigheid opgetree het.

Die groep was bekend vir hulle optredes by Setaria Rec-Klub, Van Wykskraal Laerskool, Blinkwaterlodge en sommer enige iemand wat ‘n lekker boere verjaardag gevier het. Soos die jare aangestap het, het van die lede verhuis, ander het hulle weer by orkeste aangesluit. Hulle klanke kon elke Saterdagaand gehoor word soos hulle sosiaal saam gekuier en gespeel het.