Koedoeskop krieketspelers op toer

Die krieketspelers van Laerskool Koedoeskop wat vanaf 22-25 Julie 2010 op die kriekettoer gegaan het. Op die foto saam met die krieketspelers is mnr Gustav Grobler, mnr Hennie Prinsloo en me Letitia Prinsloo.

KLEIN KARIBA – ‘n Aantal krieketspelers van Laerskool Koedoeskop het vanaf 22-25 Julie 2010 ‘n toer na Botanica, Klein Kariba se jeugkamp, onderneem.

Die span bestaande uit 13 seuns, vergesel deur vyf volwassenes het op Donderdag 22 Julie vertrek. Hul vol program het afgeskop met die wedstryd teen Lord Milner van Stelers waarteen hul verloor. Op Vrydag speel hulle twee wedstryde, eers teen Laerskool Platina en wen die wedstryd en later die middag teen Laerskool Warmbad waarteen hulle verloor. Die spelers moes Saterdagoggend vroeg uit die vere om Laerskool Nylstroom te gaan aandurf en eindig die toer op ‘n hoë noot met ‘n wen. Die toer was nie net werk nie, en kon die seuns heerlik by Klein-Kariba se Aventura ontspan. Die spelers het hope nuwe dinge geleer en sien uit om dit toe te pas in die wedstryde wat volg. Die skool bedank graag al die borge wat bydraes gemaak het om van die toer ‘n groot sukses te maak.