Goeie Nuus! – Stigting van Thabazimbi Animal Rescue (“TAR”)

’n Niewinsgewende organisasie, Thabazimbi Animal Rescue, het hul stigtingsvergadering op Woensdag 21 Julie gehad.

Die organisasie wil hom beywer om na die belange van alle verwaarloosde en mishandelde diere in Thabazimbi om te sien. Enige belangstelling wat op enige manier wil help of betrokke wil raak, kan gerus die voorsitter, Annelie Pelser (sel 082 651 5464) of Tania Campbell (sel 083 885 6487) kontak.

Hierdie organisasie sal met die samewerking en hulp van albei plaaslike veearts praktyke bedryf word en by albei praktyke is daar reeds rekeninge geopen sodat enige iemand wat graag ’n geldelike bydrae wil maak vir die behandeling en versorging van siek diere ’n bedrag kan inbetaal in bogenoemde rekeninge van die Thabazimbi Animal Rescue (TAR).

Sonder die ondersteuning van die plaaslike gemeenskap kan hierdie projek nie slaag nie en ons nooi elkeen om betrokke te raak.

Wil graag hul logo of embleem ook by hê in swart en wit.