Suksesvolle Dames Gholfdag

THABAZIMBI – Die Dames se gholfdag wat hulle Saterdag by Thabazimbi Gholfklub aangebied het, was ‘n groot sukses. Gepas het twee dames toe ook gewen, naamlik Marthie Clark en Jacky van Vuuren met 43 punte. Corrie Pypers en Fanie Lombard met 42 pute was tweede met Piet Venter en Chappies Behrens derde met 41 punte.

Altesaam twaalf pare het pryse gewen. Die veilings Vrydag en Saterdag het ook die mooi bedrag van oor die R7 000 opgelewer. Baie dankie dames vir die dag en vir al die borge wat julle so ondersteun het.

Eerskomende Saterdag is dit ons klub se Sanlam Kankerdag. Met die oog op die belangrike rugby die middag gaan daar vanaf nege-uur afgeslaan word. Kom speel dus gerus eers in hierdie kompetisie want u bydra gaan vir ‘n baie belangrike en prysenswaardige saak.

Vrydag 4 Junie is dit weer Interaksie Gholf en Saterdag die 5de is dit Slagspel. Die Sages se Kankerdag wat die 12 de Junie sou plaasvind is gekanselleer. Dit sal nou heel waarskynlik IPS wees.

Die Sages gaan Donderdag 17 Junie op Thabazimbi se baan speel. Die “Foursomes” kampioenskappe word 19 Junie oor 27 putjies gespeel. Die Bosveld Akademie borg 26 Junie se gholf.