Soeke na Suid-Afrika se wendorp duur voort

THABAZIMBI – Kwêla se soeke na Suid-Afrika se wendorp is steeds aan die gang en kykNET kykers moenie vergeet om Woensdag 2 Junie na Kwêla op die kassie te kyk nie.

Kwêla word Op Woensdae om 20:00 op kykNET uitgesaai en ook ‘n paar keer daarna herhaal. Heruitsendings is op Vrydae 10:30, Saterdae om 02:30 en 18:30, Sondae om 13:30 en Maandae om 08:30.

Die landswye kompetisie gee vir ons as naby en betrokke gemeenskap die geleentheid om ons dorp se naam hoog te hou en te verseker dat Thabazimbi hierdie kompetisie wen. Skakel gerus Woensdag op Kwêla in en luister hoe die kompetisie vorder.

Besoek gerus die webwerf www.kwela.co.za vir inligting oor die kompetisie. Die sluitings datum vir die finale ronde is Vrydag 30 Julie om 12:00. Die wendorp sal dan in Rapport en op Kwêla bekend gemaak word.

Die wenner van die kompetisie word gekenmerk as die lekkerste, mooiste en hartlikste plekkie waar gekuier kan word in die land. Bly dus op hoogte van sake indien Thabazimbi daarin slaag om deur te dring na die finaal. Jou stem sal geld tot op die einde van die kompetisie.