KunsteGrot reg vir Bobby en Orkes

THABAZIMBI – Te oordeel aan die positiewe reaksie, gaan 10 Februarie 2010 vir teatergangers ‘n baie besonderse aand wees.  Bobby van Jaarsveld is sonder twyfel een van die opwindendste en talentvolle jong sangers wat die afgelope jaar die musiektoneel betree het en met hom op 10 Februarie op die verhoog kan dit nie anders as ‘n besondere aand wees nie.

Met sy Hollywood-voorkoms en sterk stem het hy alles wat nodig is om `n superster te word.  Bobby is ook aangewys as Gunsteling Kunstenaar van 2009 deur die DKNT.  Diegene wat nog nie ‘n kaartjie in die hand het nie – opskud, daar is nog net enkeles oor!

Onthou die Kunsmark van 6 Februarie – dit gaan gelaai wees met pragtige, praktiese, bekostigbare artikels, kunswerke en heerlike tuisgebak.
Merk ook solank 19 Maart in die dagboek – Jak de Priester is oppad.

Vir alle navrae en besprekings, kontak Rita by 083 7448559.