Bekende van Thabazimbi oorlede

THABAZIMBI – ‘n Bekende gesig in een van Thabazimbi se plaaslike supermarkte, Dawid van der Walt, is skielik op Donderdag 31 Desember 2009 oorlede.

Dawid (55jr) is gebore en getoë te Pretoria en voorheen met Susan getroud wat in 2003 oorlede is. Daarna ontmoet hy Marietjie Scott en verhuis na Thabazimbi. Dawid en Marietjie is getroud in Maart 2005 en het op 21 Mei 2009 ‘n babaseuntjie, Stefan, ryker geword.

Dawid laat sy eggenote, Marietjie, drie seuns uit sy eerste huwelik, ‘n stiefseun en stiefdogter uit sy huwelik met Marietjie en klein Stefan agter.

Die familie bedank almal vir hul besoeke, kaartjies, oproepe en sms’e wat hul in hierdie hartseertyd ontvang het. Vir elke skenking, is hul ook baie dankbaar voor en bedank spesiaal die personeel van Eerste Nasionale Bank en Pick n Pay  vir al hul  hulp en bystand.