Laerskool Thabazimbi “Gee Om”

THABAZIMBI – Die “Ons Gee Om”-projek van die Laerskool Thabazimbi het weer eens vanjaar sy naam gestand gedoen toe ‘n bakkievrag vol toiletware, kos en klere geskenk is aan die Abraham Kriel Kinderhuis in Modimolle.

Die projek het sy oorsprong daarin dat die leerders, ouers en onderwysers van Laerskool Thabazimbi hul dankbaarheid, omdat dit góéd met hulle gaan, bewys deur iets terug te gee aan kinders in minder bevoorregte omstandighede.

‘n Groot besending kruideniersware, skoonmaakmiddels, klere, speelgoed en boeke is verlede week na die Abraham Kriel Kinderhuis gestuur.

Hanti Vorster, koördineerder van die “Ons Gee Om”-projek, bedank die positiewe ouers en leerders met hul oop harte en hande vir hulle “omgee”. Volgens haar is dit hierdie mense wat ‘n verskil maak in kinders se lewens en ‘n glimlag op hul gesiggies laat.

Hennie Pauw