Electro diesel 4×4 team challenge hierdie naweek

RUSTENBURG – Dis weer tyd vir die Electro Diesel 4×4 Team Challenge wat jaarliks by die nuwe baan Bushwackers te Rustenburg afskop.

Die Electro Diesel 4×4 baan het geskuif en is nie meer by Maanhaarrand nie, maar wel in Rustenburg. Aanwysing sal vanaf die SPCA te siene wees. Op 5 Desember vat die manne mekaar weer aan, maar hierdie keer individueel en ook in spanne van drie voertuie in die afdelings Produksie/Produksie “modified” en Super Trucks.  Dit beloof om soos elke jaar ‘n bedrywige, aksievolle dag te wees waar die familie en vriende saam kuier. Spanne kom van sover as Ermelo, Nelspruit, Witbank, Krugersdrop en Thabazimbi. Die hekke open om 7:00 en kostes verbonde vir volwassenes is R20 en R10 vir kinders onder 12. Inskrywings beloop R200 per voertuig wat deelneem en kan aanlyn by www.rebel4x4.co.za gedoen word of e-pos aan events@rebel4x4.co.za. Saterdagoggend se inskrywings kan steeds tussen 07:00 en 08:00 by die baan gedoen word. Alle 4×4 entoesias word hartlik uitgenooi om saam hierdie dag te kom geniet. Daar sal ook spys en drank te koop aangebied word. Vanaand, Vrydagaand 4 Desember, sal daar ‘n bring en braai wees by die baan tesame met ‘n kontantkroeg. Enige verdere navrae kan Hannie Holtzhausen 082 047 3061 of Lukas Holtzhausen gekontak word by 082 765 3418.