VLU stal talente uit

LEPHALALE – Die Vroue Landbou Unie (VLU) Ellisrastak het die organisasie se rol as opvoeder van die volwasse vrou in kleur gedemonstreer tydens hul eerste Stokperdjie Skou in Lephalale verlede Vrydag.
‘n Wye verskeidenheid talente was te siene met lede en gas-uitstallers wat gewys het hoeveel wonderlike talente, rare belangstellings en uitsonderlike vaardighede in Lephalale te siene is. Die kunstenaars was goed verteenwoordig met skilderye en ander kunsvorms van Anastasie Eckard, Surita Steenkamp, Marita Wagner en Nancy en Jan Brink. Die vroue het ook gewys hoe ‘n mens met die naald kan skilder met asemrowende hand borduurwerk en vernuftige masjienskeppings. Verder was daar van juwele, gedigte, gebak en gebottel, biltong, kunslampe en vele meer te siene.
Interessante demonstrasies is aangebied om die kreatiwiteit net verder aan te moedig. Heleen Stighling, ‘n VLU-lid van Paarl-tak, het haar vernuftigheid gedemonstreer met al die verskeidenheid happies wat ‘n mens kan maak uit blaardeeg vir daardie ewige ‘bordjie soet of bordjie sout’. Sy het van koeksusters tot vingergrootte kershappies gedemonstreer.
Blomme-idees deur die vlytige VLU-blommekunstenaars het elkeen aan die dink gesit, met ‘n rangskikking in ‘n pampoen, Baberton daisies en krale en nog vele meer. Katinka Heyns het kreatiewe idees gegee oor kersversierings wat ma en kinders heerlik besig kan hou die vakansie.
Die volgende vergadering vind plaas op Vrydag, 6 November om 9 vm by Jan se Gat. Dit sal die afsluitingsvergadering asook re-organisasie wees. Navrae kan gerig word aan Martie van den Berg by 014-7632492.

LEPHALALE – Die Vroue Landbou Unie (VLU) Ellisrastak het die organisasie se rol as opvoeder van die volwasse vrou in kleur gedemonstreer tydens hul eerste Stokperdjie Skou in Lephalale verlede Vrydag.

‘n Wye verskeidenheid talente was te siene met lede en gas-uitstallers wat gewys het hoeveel wonderlike talente, rare belangstellings en uitsonderlike vaardighede in Lephalale te siene is. Die kunstenaars was goed verteenwoordig met skilderye en ander kunsvorms van Anastasie Eckard, Surita Steenkamp, Marita Wagner en Nancy en Jan Brink. Die vroue het ook gewys hoe ‘n mens met die naald kan skilder met asemrowende hand borduurwerk en vernuftige masjienskeppings. Verder was daar van juwele, gedigte, gebak en gebottel, biltong, kunslampe en vele meer te siene.

Interessante demonstrasies is aangebied om die kreatiwiteit net verder aan te moedig. Heleen Stighling, ‘n VLU-lid van Paarl-tak, het haar vernuftigheid gedemonstreer met al die verskeidenheid happies wat ‘n mens kan maak uit blaardeeg vir daardie ewige ‘bordjie soet of bordjie sout’. Sy het van koeksusters tot vingergrootte kershappies gedemonstreer.

Blomme-idees deur die vlytige VLU-blommekunstenaars het elkeen aan die dink gesit, met ‘n rangskikking in ‘n pampoen, Baberton daisies en krale en nog vele meer. Katinka Heyns het kreatiewe idees gegee oor kersversierings wat ma en kinders heerlik besig kan hou die vakansie.

Die volgende vergadering vind plaas op Vrydag, 6 November om 9 vm by Jan se Gat. Dit sal die afsluitingsvergadering asook re-organisasie wees. Navrae kan gerig word aan Martie van den Berg by 014-7632492.